Sümeg Szilvia pszichiáter, pszichoterapeuta szakorvos

egyéni vállalkozó
Adószám: 67770968-1-22

Nyilvántartási szám: 50738047

Eü. szolgáltatás azonosító: 507653
Székhely: 7623 Pécs, Madách Imre u. 10/1.

Weboldal: https://eletutpszichoterapia.hu
Email cím: info@eletutpszichoterapia.hu
Telefonszám: +36 30 3574701

Adatvédelemmel és adatkezeléssel kapcsolatos információ

Kapcsolatfelvételi űrlapok

A kapcsolati űrlapon szereplő elektronikus adatokat (név, e-mail cím, telefonszám és egyéb információ) kapcsolattartás céljából hat hónapig megőrzöm. Lezárt terápiát követően egy évig őrzöm meg az elektronikus adatokat kapcsolattartás, utánkövetés céljából. Ezt az információt harmadik félnek nem adom ki, az orvosi titoktartási kötelezettségemnek eleget teszek.

Számla

A számlán szereplő adatok kérése (számlázási név/cégnév, lakcím, adószám, számlaszám) a számlázási kötelezettség, valamint könyvelés céljából történik. Ez esetben harmadik fél (könyvelő) láthatja az adatokat. A számlázási adatokat tíz évig őrzöm meg.

Recept

A recepten szereplő adatok (név, lakcím, születési dátum, TAJ szám, diagnózis BNO kód, recept száma) gyógyszer könyvbe való átvezetése történik írásos formában. Ezen adatokat tíz évig őrzöm meg.

Páciens dokumentáció

A páciens dokumentáció (név és egyéb információ) írásos, papír formában történik. Ezen adatokat korlátlan ideig megőrzöm. Célja a terápiás folyamat dokumentációja, melyet harmadik fél számára nem adok ki. Írásos hatósági megkeresés esetén – a páciens tájékoztatása mellett, a titoktartási kötelezettségnek eleget téve – csak a megkeresésre vonatkozó dokumentációt vagy szakorvosi véleményt adhatom ki.

A terápiás folyamat oktatásra vagy egyéb tudományos irányban történő (pl. konferencia, publikáció) felhasználása csak a páciens írásbeli vagy szóbeli hozzájárulásával és anonim formában történik.

Tárolás

A papír formájú dokumentáció tárolása zárható szekrényben történik.

Sütik

A weboldal a következő sütiket használja:

  • google.com – Google Analytics

Elemzések

Weboldalunk Google Analytics látogatottságelemző szolgáltatást használ. A szolgáltató Adatvédelmi irányelvei itt érhetőek el.

Mennyi ideig őrzöm a személyes adatot

A kapcsolatfelvételi űrlap adatait hat hónapig/egy évig, az analitikai nyilvántartásokat egy évig, a számlázási és receptírási nyilvántartásokat tíz évig őrzöm meg.

Milyen jogokkal rendelkezik a felhasználó a saját adatai kapcsán

Kérhető, hogy bármilyen korábban megadott személyes adatot töröljek. Ez nem vonatkozik azokra az adatokra, amelyeket adminisztrációs, jogi vagy biztonsági okokból kötelező megőrizni.

Kapcsolati adatok

Sümeg Szilvia
Telefonszám: +36 30 3574701

e-mail: info@eletutpszichoterapia.hu